Made in Israel: Intels kraftigste prosessor noensinne

Det kan bli vanskelig å bruke data fremover hvis du boikotter Israel.
Intels 9. generasjon Gen Core-prosessor er selskapets kraftigste noensinne. Den er produsert i Israel. (Foto: Intel)
Intels 9. generasjon Gen Core-prosessor er selskapets kraftigste noensinne. Den er produsert i Israel. (Foto: Intel)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Den amerikanske teknologigiganten Intel har lansert sin kraftigste prosessor til bærbare dataer noensinne. Den 9. generasjonen av Core H-prosessoren er rettet mot dataspillere og dem som jobber med grafisk. Intel sier den nye prosessoren har opptil 33% bedre ytelse sammenlignet med en tre år gammel PC. Prosessoren er utviklet ved selskapets avdeling i Haifa i Israel.

– Vår nye prosessor er laget for å glede spillere, utviklere og ytelsesbrukere ved å gi dem mer av hva de ønsker, forteller Fredrik Hamberger i Intel.

De nye prosessorene er nå tilgjengelig i dataer produsert av selskaper som Acer, ASUS, Dell, HP, Leonovo og MSI. Ifølge Intel er det i dag over 700 millioner PC-brukere som vil kunne nyte godt at den nye prosessoren.

13.000 personer er ansatt i Intels avdeling i Israel. I januar ble det kjent at selskapet skal investere nesten 100 milliarder kroner i et nytt anlegg i Israel. Det er den største enkeltinvesteringen i landet noensinne.

I 2017 kjøpte Intel også det israelske selskapet MobilEye, som utvikler teknologi for førerløse biler, for svimlende 130 milliarder kroner.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise