Khomeini ønsker «god jul»

Khomeinis veier var uransakelige. Blant merkene med martyrer og anklager lyser en skikkelse på et merke fra 1982. Lenkede hender søker hjelp hos skikkelsen, den rettferdige dommeren (symbolisert ved en vekt): LOVPRISNING AV KRISTI FØDSEL. Er dette en julehilsen til Irans og verdens kristne?

 

Foran kameraene til vestlig fjernsyn holdt Khomeini i 1984 en tale, der han påpekte at de kristne hevder Kristus ”sa at man skulle vende det andre kinnet til når man blir slått. Men det er bare en løgn. Jesus sa ikke det. Jesus Kristus ville ikke gjøre en slik feil. Hvis han fikk anledning, ville han gjøre det samme som Moses gjorde mot farao.

Merket innebærer altså ikke noe anerkjennelse av kristendommens Kristus. Jesus, i Koranen kalt Isa, var sønn av jomfru Mirjam, søsteren til Moses. Han var kun en profet, mindre enn Muhammed.  Han ble ikke korsfestet, men ble tatt opp til himmelen. I de siste tider skal han komme igjen til Jerusalem, ødelegge synagogene, drepe antikrist og alle kristne som ikke tror på ham. Så skal han (som muslim) styre i 40 år, dø og bli gravlagt i Medina ved siden av Muhammed.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise