To drept mandag

To israelere ble drept i tre terroristangrep på Vestbredden mandag. På Gaza-stripen ble skudd avfyrt mot en israelsk militærpost natt til i dag. Tidligere på dagen ble to anti-stridsvogn raketter skutt mot patruljerende israelske soldater i nærheten av Rafah. Mandag morgen ble det skutt bombekastergranater to forskjellige steder på Gaza-stripen, mot israelske militære mål.

To israelere ble drept i tre terroristangrep på Vestbredden mandag. På Gaza-stripen ble skudd avfyrt mot en israelsk militærpost natt til i dag. Tidligere på dagen ble to anti-stridsvogn raketter skutt mot patruljerende israelske soldater i nærheten av Rafah. Mandag morgen ble det skutt bombekastergranater to forskjellige steder på Gaza-stripen, mot israelske militære mål.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelVil ikke lede nasjonen til krig
Neste artikkelIkke demokrati i Iran
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise