Bomben gikk av

To palestinske terrorister var i natt i ferd med å utføre et terrorangrep mot den Jødiske Olympiaden i Jerusalem. Bomben de to bar på gikk imidlertid av en kilometer unna den tungt bevoktede Maccabiah stadion, og ingen utenom bombemennene ble skadet. 1000 politifolk bevokter området under åpningsseremonien.
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

To palestinske terrorister var i natt i ferd med å utføre et terrorangrep mot den Jødiske Olympiaden i Jerusalem. Bomben de to bar på gikk imidlertid av en kilometer unna den tungt bevoktede Maccabiah stadion, og ingen utenom bombemennene ble skadet. 1000 politifolk bevokter området under åpningsseremonien.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelVolden når nye høyder
Neste artikkelKan Egypt spille en nyttig rolle?
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise