Drepte to ungdommer

Minst to terrorister tok seg inn i Alei Sinai natt til onsdag, og myrdet en ung kvinne på 18 år og hennes kjæreste. I tillegg ble 14 andre skadet, inklusive syv soldater. IDF-snikskyttere drepte de to terroristene etter et drama som varte flere timer. De første melding om at israelske sivile ble holdt som gisler, er nå avkreftet. Israelske styrker jakter nå på andre mulige infiltratører. Både Hamas og Islamsk Hellig Krig har tatt på seg ansvaret for angrepet. Terroristene tok seg inn i bosetningen med å kutte seg gjennom gjerdet. Da de var kommet innenfor, kastet de granater inn i flere hus og skjøt med autmatvåpen, før de flyktet til utkanten av bosetningen. Jenten og hennes kjæreste ble skutt av terroristene utendørs. Andre sivile ble skadet av granater. Etter et møte i sikkerhetskabinettet, angrep israelske kamphelikoptre Gaza by i morgentimene onsdag. Sikkerhetskilder opplyser videre at israelske stridsvogner avfyrte granater mot bygninger i byen.
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Minst to terrorister tok seg inn i Alei Sinai natt til onsdag, og myrdet en ung kvinne på 18 år og hennes kjæreste. I tillegg ble 14 andre skadet, inklusive syv soldater. IDF-snikskyttere drepte de to terroristene etter et drama som varte flere timer. De første melding om at israelske sivile ble holdt som gisler, er nå avkreftet. Israelske styrker jakter nå på andre mulige infiltratører. Både Hamas og Islamsk Hellig Krig har tatt på seg ansvaret for angrepet. Terroristene tok seg inn i bosetningen med å kutte seg gjennom gjerdet. Da de var kommet innenfor, kastet de granater inn i flere hus og skjøt med autmatvåpen, før de flyktet til utkanten av bosetningen. Jenten og hennes kjæreste ble skutt av terroristene utendørs. Andre sivile ble skadet av granater.
Etter et møte i sikkerhetskabinettet, angrep israelske kamphelikoptre Gaza by i morgentimene onsdag. Sikkerhetskilder opplyser videre at israelske stridsvogner avfyrte granater mot bygninger i byen.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelMasseterror
Neste artikkelPalestinsk stat i visjon
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise