Høyreorientert

Rehavam Ze'evi var regnet som den mest høyreorienterte minister i Sharons regjering. Han kom inn i politikken først i 1988, som leder for Moledet. Dette partiet gikk inn for forflytting av palestinere fra Judea, Samaria og Gaza-stripen. I kritikken av Arafat har Ze'evi aldri gått av veien for å bruke sterke ord. - Arafat er en morder, han er en blodig mann, han må ta knekken på, sa Ze'evi sist sommer. Drapet på ministeren er en kraftig opptrapping av den pågående konflikten.
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Rehavam Ze’evi var regnet som den mest høyreorienterte minister i Sharons regjering. Han kom inn i politikken først i 1988, som leder for Moledet. Dette partiet gikk inn for forflytting av palestinere fra Judea, Samaria og Gaza-stripen.
I kritikken av Arafat har Ze’evi aldri gått av veien for å bruke sterke ord.
– Arafat er en morder, han er en blodig mann, han må ta knekken på, sa Ze’evi sist sommer.
Drapet på ministeren er en kraftig opptrapping av den pågående konflikten.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelSkutt og drept
Neste artikkelTrussel fra Egypt
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise