Tre skadet

Palestinske terrorister gjennomførte to terrorangrep på Vestbredden natt til tirsdag, og skadet tre israelere. I løpet av mandagen oppstod det også skuddvekslinger mellom palestinske og israelske styrker, hvor tre palestinere ble drept. En av disse var en Hamas-terrorist i Hebron. Skytingen kommer bare én dag etter at Yassir Arafat talte til palestinerne og ba dem respektere våpenhvile.

Palestinske terrorister gjennomførte to terrorangrep på Vestbredden natt til tirsdag, og skadet tre israelere. I løpet av mandagen oppstod det også skuddvekslinger mellom palestinske og israelske styrker, hvor tre palestinere ble drept. En av disse var en Hamas-terrorist i Hebron. Skytingen kommer bare én dag etter at Yassir Arafat talte til palestinerne og ba dem respektere våpenhvile.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Forrige artikkelIntegrering av jøder i Israel
Neste artikkel– USA er beste venn
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise