Gir Israel bomberoboter

USA gir Israel 28 millioner dollar til å kjøpe anti-terror utstyr, først og fremst roboter som kan foreta kontrollerte søk etter og detonasjoner av bomber. Pengene kommer fra Pentagons 2001-budsjett. Israel er nær tom for slike roboter etter de siste 15 måneder med palestinsk opprør.

USA gir Israel 28 millioner dollar til å kjøpe anti-terror utstyr, først og fremst roboter som kan foreta kontrollerte søk etter og detonasjoner av bomber. Pengene kommer fra Pentagons 2001-budsjett. Israel er nær tom for slike roboter etter de siste 15 måneder med palestinsk opprør.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Forrige artikkel– PA bestilte lasten
Neste artikkelJødene fra Jemen
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise