Palestiner drept

Israelske soldater skjøt og drepte en palestinsk mann tidlig i morges ved byen Nablus på Vestbredden, ifølge en palestinsk sikkerhetskilde. Mannen var på vei med sin gravide kone til sykehus i Nablus, der hun skulle føde, da han ble skutt ved en veisperring i Hawware utenfor Nablus. Både kona og mannens far ble skadd i […]

Israelske soldater skjøt og drepte en palestinsk mann tidlig i morges ved byen Nablus på Vestbredden, ifølge en palestinsk sikkerhetskilde. Mannen var på vei med sin gravide kone til sykehus i Nablus, der hun skulle føde, da han ble skutt ved en veisperring i Hawware utenfor Nablus. Både kona og mannens far ble skadd i hendelsen.

Andre nyheter 25. februar
– Israelske stridsvogner begynte i natt å trekke seg tilbake fra bygningskomplekset der palestinernes leder Yasser Arafat er innesperret. Forflytningen er i tråd med den israelske regjeringens beslutning søndag. Arafat skal få lov å forlate hovedkvarteret sitt, der han har sittet omringet av stridsvogner siden desember, men han får ikke lov til å forlate Ramallah.

Forrige artikkelSeksdagerskrigen i 1967
Neste artikkelArafat fortsatt innestengt i Ramallah
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.