Regjeringen går inn med støtteordninger

Salget i butikkene i sentrum av Jerusalem har falt med 60 prosent de siste månedene, på grunn av den spente sikkerhetssituasjonen. Regjeringen varslet søndag skattenedsettelser og andre økonomiske insentiver i en innsats for å hjelpe innbyggere og butikkeiere som er hardt rammet på grunn av de stadig mer intense terrorangrepene fra palestinsk side. Andre nyheter 11. mars - IDF planlegger en delvis innkalling av reservesoldater til tjeneste på Vestbredden og Gaza-stripen, men avviser at en større mobilisering er på gang. - Hamas vil prøve å trappe opp sine terrorangrep i forsøk på å hindre en våpenhvile, opplyser palestinske myndigheter.

Salget i butikkene i sentrum av Jerusalem har falt med 60 prosent de siste månedene, på grunn av den spente sikkerhetssituasjonen. Regjeringen varslet søndag skattenedsettelser og andre økonomiske insentiver i en innsats for å hjelpe innbyggere og butikkeiere som er hardt rammet på grunn av de stadig mer intense terrorangrepene fra palestinsk side.

Andre nyheter 11. mars
– IDF planlegger en delvis innkalling av reservesoldater til tjeneste på Vestbredden og Gaza-stripen, men avviser at en større mobilisering er på gang.
– Hamas vil prøve å trappe opp sine terrorangrep i forsøk på å hindre en våpenhvile, opplyser palestinske myndigheter.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Forrige artikkelEn israelsk soldat drept
Neste artikkelEn israelsk soldat drept
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise