Politiet avverget høye dødstall

Politiet oppdaget en mistenkelig bil sør for dyreparken i Jerusalem tirsdag morgen. Da politiet gav ordre til bilen om å stanse, øket sjåføren farten. Politiet tok opp forfølgelsen og begynte senere å skyte på kjøretøyet. Dette førte til at bilen eksploderte, og to palestinske passasjerer ble drept. Det var ingen israelske skadde i dette avvergede […]

 
Støtter DU det jødiske folkets rett til et nasjonalt hjemland? Klikk her for å bli medlem av MIFF fra kun kr. 4,- per uke

Politiet oppdaget en mistenkelig bil sør for dyreparken i Jerusalem tirsdag morgen. Da politiet gav ordre til bilen om å stanse, øket sjåføren farten. Politiet tok opp forfølgelsen og begynte senere å skyte på kjøretøyet. Dette førte til at bilen eksploderte, og to palestinske passasjerer ble drept. Det var ingen israelske skadde i dette avvergede terrorangrepet.

Forrige artikkelPolitiet avverget høye dødstall
Neste artikkelIsrael sier “ja”
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Personsjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -