Ti mennesker drept, 44 skadet

Torsdag morgen ble Jerusalem rystet av nok et angrep som passer inn i Yassir Arafats terrorstrategi. Med å utløse en seks kilos bombe bak i buss nummer 19, tok den 24 år gamle terroristen fra Fatah med seg ti mennesker i døden. Tilstanden for 13 av de skadde er alvorlig. Israelsk utenrikstjeneste har publisert et videoopptak av […]

Torsdag morgen ble Jerusalem rystet av nok et angrep som passer inn i Yassir Arafats terrorstrategi. Med å utløse en seks kilos bombe bak i buss nummer 19, tok den 24 år gamle terroristen fra Fatah med seg ti mennesker i døden. Tilstanden for 13 av de skadde er alvorlig.
Israelsk utenrikstjeneste har publisert et videoopptak av redningsarbeidet etter terrorangrepet.
– Anti-terrorist gjerdet kunne ha hindret denne massakren, heter det på nettstedet.
Bussbomben i Jerusalem var det dødeligste angrepet i den pågående, palestinske terrorkrigen mot Israel på fire måneder. (30.01)

 

Fra åstedet til en tidligere selvmordsbombe på israelsk buss.
Forrige artikkelJournalister fornyet sin Arafat-troskap
Neste artikkelKritiserer Kofi Annan for å være vag mot terror
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.