Palestinsk mann drept i IDF-operasjon

Under et arrestoperasjon utenfor byen Hebron på Vestbredden, ble en palestinsk mann drept i morgentimene tirsdag. Israelske militære kilder sier mannen ble drept etter at han forsøkte å flykte og nektet å stanse. Det ble ikke funnet våpen på mannen, som ikke skal ha vært tilknyttet noen militant palestinsk gruppe. Fire ettersøkte militante palestinere ble arrestert på forskjellige steder på Vestbredden natt til tirsdag. (02.03)

Under et arrestoperasjon utenfor byen Hebron på Vestbredden, ble en palestinsk mann drept i morgentimene tirsdag. Israelske militære kilder sier mannen ble drept etter at han forsøkte å flykte og nektet å stanse. Det ble ikke funnet våpen på mannen, som ikke skal ha vært tilknyttet noen militant palestinsk gruppe. Fire ettersøkte militante palestinere ble arrestert på forskjellige steder på Vestbredden natt til tirsdag. (02.03)

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelIsrael protesterer mot antisemittiske artikler
Neste artikkelKvinnediskriminering i arabiske land
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise