Palestinsk mann drept i IDF-operasjon

Under et arrestoperasjon utenfor byen Hebron på Vestbredden, ble en palestinsk mann drept i morgentimene tirsdag. Israelske militære kilder sier mannen ble drept etter at han forsøkte å flykte og nektet å stanse. Det ble ikke funnet våpen på mannen, som ikke skal ha vært tilknyttet noen militant palestinsk gruppe. Fire ettersøkte militante palestinere ble arrestert på forskjellige steder på Vestbredden natt til tirsdag. (02.03)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Under et arrestoperasjon utenfor byen Hebron på Vestbredden, ble en palestinsk mann drept i morgentimene tirsdag. Israelske militære kilder sier mannen ble drept etter at han forsøkte å flykte og nektet å stanse. Det ble ikke funnet våpen på mannen, som ikke skal ha vært tilknyttet noen militant palestinsk gruppe. Fire ettersøkte militante palestinere ble arrestert på forskjellige steder på Vestbredden natt til tirsdag. (02.03)Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Forrige artikkelIsrael protesterer mot antisemittiske artikler
Neste artikkelKvinnediskriminering i arabiske land
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise