Ti israelere drept i forsøk på megaterror

Terroristene som stod bak søndagens dødbringende terrorangrep i havnebyen Ashdod, kan ha vært på vei for å utløse sine eksplosiver ved tankanlegg i havnen. Giftig gass kunne ha spredt seg raskt i opptil halvannen kilometers omkrets og drept tusener, skriver Jerusalem Post. Hamas og Al-Aksa Martyrbrigaden har tatt på seg ansvaret for angrepet. De to […]

 
Israel er 71 år! Gi din støtte til jubilanten og ta avstand fra de som vil boikotte, ødelegge og utslette! Det er MIFFs medlemmer som gir deg gratis og annonsefrie oppdateringer på miff.no. Bli med på laget!
Klikk her  for å bli medlem av MIFF for kun fra kr. 4,- per uke


Terroristene som stod bak søndagens dødbringende terrorangrep i havnebyen Ashdod, kan ha vært på vei for å utløse sine eksplosiver ved tankanlegg i havnen. Giftig gass kunne ha spredt seg raskt i opptil halvannen kilometers omkrets og drept tusener, skriver Jerusalem Post.
Hamas og Al-Aksa Martyrbrigaden har tatt på seg ansvaret for angrepet. De to selvmordsterroristene som ble brukt i angrepet var to 18-åringer fra den nordlige Gaza-stripen. Terroristene kan ha kommet inn i Israel med falsk arbeidstillatelse, eller blitt smuglet via Rafah og Sinai-ørkenen inn i Israel.
Elleve av de 16 skadde etter terrorangrepet ligger fortsatt på sykehus mandag morgen. For en kvinne er situasjonen alvorlig, men stabil.(15.03)

Forrige artikkelTett operativt samarbeid mellom Hamas og Fatah
Neste artikkelMåling av livskvalitet
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Personsjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.