Terroristene kan ha kommet i container

Israelsk politi etterforsker muligheten for at søndagens to selvmordsterrorister ble smuglet inn fra Gaza-stripen til Israel i en container. I havneområdet i Ashdod er det funnet en container med et hemmelig rom som inneholdt granat-deler, klær og matrester. Containeren skal ha ankommet Ashdod samme dag som terrorangrepet fant sted. Ti israelere ble drept i det […]

GRIP SJANSEN!
De nye som blir medlem og betaler kontingent innen 31. mars mottar boken Hvorfor Israel? (verdi 298,-) som gratis premie. Ta to minutt, klikk her og registrer deg nå.

Israelsk politi etterforsker muligheten for at søndagens to selvmordsterrorister ble smuglet inn fra Gaza-stripen til Israel i en container. I havneområdet i Ashdod er det funnet en container med et hemmelig rom som inneholdt granat-deler, klær og matrester. Containeren skal ha ankommet Ashdod samme dag som terrorangrepet fant sted.
Ti israelere ble drept i det doble selvmordsangrepet. (18.03)

DEL
Forrige artikkelTerroristene kan ha kommet i container
Neste artikkelIDF trakk seg ut
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Personsjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.