Tre væpnede palestinere drept

Natt til fredag angrep palestinske terrorister bosetningsområdet Katif sør på Gaza-stripen. Det ble funnet froskemanns-utstyr som viser at de tre væpnede mennene tok seg inn i området via Middelhavet. Soldater skjøt og drepte terroristene etter at de hadde beskutt en israelsk bil. I følge militære kilder er slike angrep en ny taktikk fra de palestinske terrororganisasjonens side. (26.03)

Natt til fredag angrep palestinske terrorister bosetningsområdet Katif sør på Gaza-stripen. Det ble funnet froskemanns-utstyr som viser at de tre væpnede mennene tok seg inn i området via Middelhavet. Soldater skjøt og drepte terroristene etter at de hadde beskutt en israelsk bil. I følge militære kilder er slike angrep en ny taktikk fra de palestinske terrororganisasjonens side. (26.03)

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelDrusere hentet brud fra Syria
Neste artikkelLegg ned våpnene
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise