Tre væpnede palestinere drept

Natt til fredag angrep palestinske terrorister bosetningsområdet Katif sør på Gaza-stripen. Det ble funnet froskemanns-utstyr som viser at de tre væpnede mennene tok seg inn i området via Middelhavet. Soldater skjøt og drepte terroristene etter at de hadde beskutt en israelsk bil. I følge militære kilder er slike angrep en ny taktikk fra de palestinske […]

 
Israel er 71 år! Gi din støtte til jubilanten og ta avstand fra de som vil boikotte, ødelegge og utslette! Det er MIFFs medlemmer som gir deg gratis og annonsefrie oppdateringer på miff.no. Bli med på laget!
Klikk her  for å bli medlem av MIFF for kun fra kr. 4,- per uke


Natt til fredag angrep palestinske terrorister bosetningsområdet Katif sør på Gaza-stripen. Det ble funnet froskemanns-utstyr som viser at de tre væpnede mennene tok seg inn i området via Middelhavet. Soldater skjøt og drepte terroristene etter at de hadde beskutt en israelsk bil. I følge militære kilder er slike angrep en ny taktikk fra de palestinske terrororganisasjonens side. (26.03)

Forrige artikkelDrusere hentet brud fra Syria
Neste artikkelLegg ned våpnene
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Personsjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.