Tre væpnede Tanzim-terrorister drept

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Lederen for Al Aksa Martyrbrigade i Tulkarem og to andre militante palestinere tilknyttet Fatah-Tanzim ble skutt og drept av israelske styrker tidlig torsdag morgen. Alle tre var på IDFs liste over ettersøkte terrorister.
På onsdag ble ni palestinere drept på Gaza-stripen, da de møtte en israelsk operasjon med bomber, brannbomber, skyting og granater. IDF gjennomførte aksjoner i byene Beit Lahia og Beit Hanun for andre dag på rad.
Hensikten med Israels militære operasjoner er å stanse en rekke angrep mot israelsk sivilbefolkning fra dette området. De militante gruppene har brukt Kassam-raketter og granater til å skyte mot israelske byer og kibbutzer. Bare siden mandag er åtte israelere skadet i disse angrepene. (22.04)Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Forrige artikkelTror drapsforsøk var terrorangrep
Neste artikkelHøyest på 12 år
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.