Nok er nok

I mars mistet advokat Elias Khoury sin sønn i et terrorangrep. En palestinsk terrorgruppe trodde den unge mannen som var ute på joggetur i Jerusalem var en jøde. Da det kom frem at den drepte var en araber, ba terroristene om unnskyldning. Nå synger Elias Khoury kraftig ut mot den palestinske terrorkampanjen og oppvigleriet til vold mot Israel. Advokaten har tidligere representert de palestinske selvstyremyndighetene i israelske rettssaler. - Vi må begynne å undervise våre barn og ungdommer om den rette vei, hvor man har respekt for menneskeliv. Vi må lære dem hvordan en politisk kultur kan eksistere og hvordan lov og orden kan være anerkjent og opprettholdt, sier Khoury. Om terroristene sier han: - Disse menneskene gjennomfører kriminelle handlinger og ødelegger palestinske interesser og religionen de hevder å representere eller tjene. Vi trenger islamske ledere som vil reise seg og si disse tingene høyt og tydelig. Ved å være stille, ødelegger de det islamske og palestinske samfunnet. Si "nok er nok", oppfordrer Khoury. (26.04)

I mars mistet advokat Elias Khoury sin sønn i et terrorangrep. En palestinsk terrorgruppe trodde den unge mannen som var ute på joggetur i Jerusalem var en jøde. Da det kom frem at den drepte var en araber, ba terroristene om unnskyldning.
Nå synger Elias Khoury kraftig ut mot den palestinske terrorkampanjen og oppvigleriet til vold mot Israel. Advokaten har tidligere representert de palestinske selvstyremyndighetene i israelske rettssaler.
– Vi må begynne å undervise våre barn og ungdommer om den rette vei, hvor man har respekt for menneskeliv. Vi må lære dem hvordan en politisk kultur kan eksistere og hvordan lov og orden kan være anerkjent og opprettholdt, sier Khoury.
Om terroristene sier han:
– Disse menneskene gjennomfører kriminelle handlinger og ødelegger palestinske interesser og religionen de hevder å representere eller tjene. Vi trenger islamske ledere som vil reise seg og si disse tingene høyt og tydelig. Ved å være stille, ødelegger de det islamske og palestinske samfunnet. Si «nok er nok», oppfordrer Khoury. (26.04)

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelBrev fra president Bush til statsminister Sharon
Neste artikkelMistenkt som medløper for Israel – henrettet
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise