Hull i magen etset bort av syre i bomben

De palestinske terrororganisasjonene bruker stadig nye metoder i forsøket på å maksimere antall drepte i det israelske samfunnet. Mandag offentliggjorde det israelske politiet detaljer knyttet til et ganske nylig terrorforsøk i en by sentralt i Israel. Politistyrker som var i høy terrorberedskap i byen, oppdaget en palestiner som løp “som en gal”. Sikkerhetsstyrkene tok opp […]

De palestinske terrororganisasjonene bruker stadig nye metoder i forsøket på å maksimere antall drepte i det israelske samfunnet. Mandag offentliggjorde det israelske politiet detaljer knyttet til et ganske nylig terrorforsøk i en by sentralt i Israel.
Politistyrker som var i høy terrorberedskap i byen, oppdaget en palestiner som løp “som en gal”. Sikkerhetsstyrkene tok opp jakten, og arresterte mannen. Først trodde de den mistenkte løp på grunn av frykt for politistyrkene. Kort tid senere ble årsaken til hastverket avslørt: Mannen hadde et etsende stoff i sin magebelte-bombe som hadde lekket ut på huden hans. Dette hadde medført så store brannskader at man bokstavlig talt kunne se et hull i magen på terroristen, skriver den israelske avisen Ma’ariv. (04.05)

Forrige artikkelFengslet for uaktsomt drap på palestinsk tenåring
Neste artikkelLover Bush å jobbe videre med sin plan
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -