Hull i magen etset bort av syre i bomben

De palestinske terrororganisasjonene bruker stadig nye metoder i forsøket på å maksimere antall drepte i det israelske samfunnet. Mandag offentliggjorde det israelske politiet detaljer knyttet til et ganske nylig terrorforsøk i en by sentralt i Israel. Politistyrker som var i høy terrorberedskap i byen, oppdaget en palestiner som løp "som en gal". Sikkerhetsstyrkene tok opp jakten, og arresterte mannen. Først trodde de den mistenkte løp på grunn av frykt for politistyrkene. Kort tid senere ble årsaken til hastverket avslørt: Mannen hadde et etsende stoff i sin magebelte-bombe som hadde lekket ut på huden hans. Dette hadde medført så store brannskader at man bokstavlig talt kunne se et hull i magen på terroristen, skriver den israelske avisen Ma'ariv. (04.05)

De palestinske terrororganisasjonene bruker stadig nye metoder i forsøket på å maksimere antall drepte i det israelske samfunnet. Mandag offentliggjorde det israelske politiet detaljer knyttet til et ganske nylig terrorforsøk i en by sentralt i Israel.
Politistyrker som var i høy terrorberedskap i byen, oppdaget en palestiner som løp “som en gal”. Sikkerhetsstyrkene tok opp jakten, og arresterte mannen. Først trodde de den mistenkte løp på grunn av frykt for politistyrkene. Kort tid senere ble årsaken til hastverket avslørt: Mannen hadde et etsende stoff i sin magebelte-bombe som hadde lekket ut på huden hans. Dette hadde medført så store brannskader at man bokstavlig talt kunne se et hull i magen på terroristen, skriver den israelske avisen Ma’ariv. (04.05)Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise