Palestiner drept

På den andre dagen av en pågående jakt på eksplosiver og terrorister ble en 18 år gammel gutt drept i sentrum av Nablus på Vestbredden. Gutten ble skutt av soldater som fryktet at han skulle kaste en kanne med bensin (mulig brannbombe) ned på dem fra taket hvor han stod. (25.06.04)

På den andre dagen av en pågående jakt på eksplosiver og terrorister ble en 18 år gammel gutt drept i sentrum av Nablus på Vestbredden. Gutten ble skutt av soldater som fryktet at han skulle kaste en kanne med bensin (mulig brannbombe) ned på dem fra taket hvor han stod.
(25.06.04)

Forrige artikkelSupermarkeder anklagd for pris-juks
Neste artikkelEr rabbineren Messias?
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.