To personer arrestert for Palmer-mord

Yedioth Aharonoth rapporterer at to palestinere fra Halhul ble arrestert av israelsk politi torsdag. De to er mistenkt for mordet på Asher Palmer og hans ett år gamle sønn Yonathan nær Kiryat Arba i september.

De mistenkte skal ha innrømmet å ha kastet steinene som drepte de to familiemedlemmene for en måneds tid siden. Tre andre palestinere ble også arrestert. De innrømmet at de tok Palmers pistol etter angrepet, etter at de ble funnet bærende på våpenet.

– Det hjelper litt å kjenne på at saken er ferdig, men for meg å takle dette har lite å gjøre med om morderne blir tatt eller ikke. Jeg forsøker fortsatt å fordøye alt som har skjedd, sier Ashers bror Moshe Palmer.

25-åringen Asher Palmer og sønnen Yonathan ble drept da de krasjet etter at stein ble kastet mot bilen de kjørte i.

Forrige artikkelFlertall av jøder i Israel faster
Neste artikkelIsrael står stille
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no