– Israel underkaster seg terroren

Mange familiemedlemmer til terrorofre, som nå må se sine kjæres drapsmenn bli sluppet fri, reagerer kraftig på regjeringens aksept av fangeutvekslingsavtalen.

– Jeg har kjempet imot denne avtalen i fem år. Og jeg er fullstendig imot frigjøringen av terrorister, drapsmenn og lovbrytere. Faktisk underkaster Israel seg en terrororganisasjon ved å frigjøre fanger, mener Yossi Mendelevitch. Hans sønn ble drept i et terrorangrep i 2003.

– Vi kan erstatte vårt blå-hvite flagg med et rent hvitt flagg, som tegn på overgivelse, legger han til.

Ron Keinan er far til en 17 år gammel jente som ble drept av den samme bussbomben som sønnen til Mendelevitch. Også han støtter kritikken av regjeringen.

– Mens jeg er veldig glad på Shalit-familiens vegne, frykter jeg for livene til innbyggerne i Israel. Jeg kjøper ikke politikernes løfter […] Jeg er redd for at flere mennesker vil måtte kjenne på min situasjon som et resultat av avtalen. For å ikke snakke om […] den moralske løftet den israelske regjeringen, ledet av Benjamin Netanyahu, har gitt terrororganisasjonene, sier Keinan til Yedioth Aharonoth.

Forrige artikkelEgypt har mottatt unnskyldning
Neste artikkelHizbollah lovpriser fangeutveksling
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no