Terrorofre til Høyesterett

De etterlatte etter selvmordsangrepet mot Sbarro-restauranten i Jerusalem i 2001 vil gå til Høyesterett for å forhindre at palestinske fanger blir løslatt som en del av fangeutvekslingsavtalen med Hamas.

Organisasjonen for terrorofre, Almagor, opplyser til Jerusalem Post at de Sbarro-etterlatte vurderer å samle seg der angrepet skjedde i sentrum av hovedstaden, for å signere klagen.

– Shalit-familien vinner og staten taper. Det er en seier for terror og for Hamas. Vi vet erfaringsvis at hundrevis av mennesker vil betale med framtidige terrorangrep og de vil organisere flere kidnappinger, hevder leder for Almagor, Meir Indor.

Forrige artikkelFangeliste offentliggjort
Neste artikkel– Iran kan forsøke å blokkere Shalit-avtale
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no