Høyesterett godtar terrorofres forespørsel om høring

Høyesterett har bestemt at de vil akseptere en gruppe terrorfres krav om høring i Shalit-saken.

De krever at retten utsetter fangeutvekslingen med Hamas, slik at terrorofrenes familier får mer tid til å organisere en respons på avtalen og studere listen over palestinske fanger som blir frigjort.

Det er interessegruppen for terrorofre, Almagor, som har levert klagen til Høyesterett på vegne av terrorofrene. Saken vil komme opp for domstolen mandag kl. 12:00 lokal tid.

Forrige artikkelFrykter voldshandlinger mot Shalit-avtale
Neste artikkelIsrael igang med utvekslingsprosess
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no