IDF svarer på rakettangrep

Israelske luftstyrker svarte torsdag morgen på nattens rakettangrep med å ramme tre senter for terroraktivitet og et våpenlager på Gaza-stripen. Alle enheter som deltok i aksjonen har returnert trygt til sine baser.

Israelske luftstyrker svarte torsdag morgen på nattens rakettangrep med å ramme tre senter for terroraktivitet og et våpenlager på Gaza-stripen. Alle enheter som deltok i aksjonen har returnert trygt til sine baser.

Forrige artikkelTenåringer vil ikke bli byttet mot terrorister
Neste artikkelGrad-raketter fra Gaza mot Ashdod
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.