IDF svarer på rakettangrep

Israelske luftstyrker svarte torsdag morgen på nattens rakettangrep med å ramme tre senter for terroraktivitet og et våpenlager på Gaza-stripen. Alle enheter som deltok i aksjonen har returnert trygt til sine baser.
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Israelske luftstyrker svarte torsdag morgen på nattens rakettangrep med å ramme tre senter for terroraktivitet og et våpenlager på Gaza-stripen. Alle enheter som deltok i aksjonen har returnert trygt til sine baser.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise