Bedre bakke-til-luft raketter i Gaza

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Israelske forsvarsstyrker frykter at rakettene kan hindre IAFs operasjoner over Gaza-stripen og true sivil flytrafikk i Eilat. Våpensmuglere har utnyttet opprøret i Libya til å plyndre Gaddafi-regimets våpenlagre. Varene skal i hovedsak ha blitt solgt til ulike palestinske terrorgrupper, og til ekstreme islamistiske grupper i Somalia.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag