200.000 skolebarn må bli hjemme

Skoler i Ashdod, Beersheba og Kiryat Malachi er stengt, melder Jerusalem Post.

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Til sammen må nesten 200.000 elever og studenter holde seg hjemme på grunn av rakettangrepene fra Gaza-stripen. Sivilforsvaret har bedt alle som bor mindre enn 40 kilometer fra Gaza-stripen om å holde seg nær bygninger som er ekstra forsterket mot rakettangrep.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise