Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

39 raketter og granater, én israeler drept

- I løpet av de siste 24 timer er Israel angrepet med 39 raketter og granater fra Gaza-stripen, opplyste Avital Leibovich, talskvinne i IDF søndag morgen. En mann ble drept og fire skadet i bombardementet, som terrorgruppen Islamsk Jihad stod bak.

Ami Moshe (56) var på vei hjem til sin familie da luftsirenen gikk av. Han forlot sitt kjøretøy og løp mot et tilfluktsrom, men ble dødelig såret av splinter fra en rakett som slo ned i boligområdet i Ashkelon. IDF svarte på angrepene med aksjoner mot flere mål på Gaza-stripen lørdag kveld, inkludert tunneler og rakettramper.

Til sammen 10 medlemmer av Islamsk Jihad skal ha blitt drept av IDF lørdag, flere av disse var direkte involvert i rakettangrepene mot Israel. De fem første ble drept allerede lørdag formiddag, da terrorcellen i følge IDF var i ferd med å forberede et rakettangrep. Jihad-kommandanten Ahmed Sheikh Khalil, som hadde ansvaret for Islamsk Jihads rakettproduksjon, var blant de drepte. Terrorcellen skal også ha stått bak det uprovoserte angrepet med en Grad-rakett mot Rehovot.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart