39 raketter og granater, én israeler drept

- I løpet av de siste 24 timer er Israel angrepet med 39 raketter og granater fra Gaza-stripen, opplyste Avital Leibovich, talskvinne i IDF søndag morgen. En mann ble drept og fire skadet i bombardementet, som terrorgruppen Islamsk Jihad stod bak.

Ami Moshe (56) var på vei hjem til sin familie da luftsirenen gikk av. Han forlot sitt kjøretøy og løp mot et tilfluktsrom, men ble dødelig såret av splinter fra en rakett som slo ned i boligområdet i Ashkelon. IDF svarte på angrepene med aksjoner mot flere mål på Gaza-stripen lørdag kveld, inkludert tunneler og rakettramper.

Til sammen 10 medlemmer av Islamsk Jihad skal ha blitt drept av IDF lørdag, flere av disse var direkte involvert i rakettangrepene mot Israel. De fem første ble drept allerede lørdag formiddag, da terrorcellen i følge IDF var i ferd med å forberede et rakettangrep. Jihad-kommandanten Ahmed Sheikh Khalil, som hadde ansvaret for Islamsk Jihads rakettproduksjon, var blant de drepte. Terrorcellen skal også ha stått bak det uprovoserte angrepet med en Grad-rakett mot Rehovot.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise