39 raketter og granater, én israeler drept

Ami Moshe (56) var på vei hjem til sin familie da luftsirenen gikk av. Han forlot sitt kjøretøy og løp mot et tilfluktsrom, men ble dødelig såret av splinter fra en rakett som slo ned i boligområdet i Ashkelon. IDF svarte på angrepene med aksjoner mot flere mål på Gaza-stripen lørdag kveld, inkludert tunneler og rakettramper.

Til sammen 10 medlemmer av Islamsk Jihad skal ha blitt drept av IDF lørdag, flere av disse var direkte involvert i rakettangrepene mot Israel. De fem første ble drept allerede lørdag formiddag, da terrorcellen i følge IDF var i ferd med å forberede et rakettangrep. Jihad-kommandanten Ahmed Sheikh Khalil, som hadde ansvaret for Islamsk Jihads rakettproduksjon, var blant de drepte. Terrorcellen skal også ha stått bak det uprovoserte angrepet med en Grad-rakett mot Rehovot.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag