Livni gir regjeringen grønt lys

Opposisjonsleder Tzipi Livni (Kadima) gir regjeringen grønt lys til å stanse rakettangrepene fra Gaza-stripen med alle midler.

MIFF trenger flere medlemmer for å bekjempe Israelhat og jødehat. Klikk her og bli medlem gratis ut året.

– Jeg vil støtte enhver handling regjeringen tar for å stanse angrepene, sa Livni under et besøk i Gan Yavne lørdag kveld. Knesset-medlem Arye Eldad fra National Union mener også at Israel må handle mot terroristene på Gaza-stripen. – Unnskyldningen om at Gilad Shalit kan bli skadet [ved en militær aksjon mot Gaza], kan ikke lenger skjule vår vanærende kapitualsjon, sier Eldad. – Bare metodisk utryddelse av terrorledere, spesielt Hamas-kommandanten Ahmed Jabari som holdt Shalit fanget, vil gjenskape vår avskrekningsevne, mener Eldad.

Forrige artikkelIngen fordømmelse fra PA
Neste artikkelSaudisk prins vil gi fem millioner for kidnapping av israelsk soldat
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -