To terrorister drept i IAF-aksjon

Mandag opplyste IDF at israelske jagerfly hadde gått til aksjon mot en mindre gruppe mennesker sør på Gaza-stripen, som hadde gjennomført et rakettangrep mot Israel.

– IAF-fly angrep en terrorcelle sør på Gaza-stripen som brukte raketter mot Israel, opplyser de i en pressemelding. To personer i den militære fløyen til bevegelsen Al-Ahrar ble drept i den israelske aksjonen. De lover nå hevn over Israel, skriver Yedioth Aharonoth.

Forrige artikkelPA avviser press, vil inn i UNESCO
Neste artikkel– Svarte skyer for israelsk økonomi i 2012
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no