– Våpenhvileløfter må følges opp på bakken

Terrorgruppene på Gaza-stripen fortsetter å erklære våpenhviler, uten å stanse rakettangrepene mot Sør-Israel.

Forsvarsminister Ehud Barak sier mandag til Israel Radio at IAF ikke vil bry seg om slike “tomme” våpenhvileerklæringer så lenge det ikke fører til en stans i terrorvirksomheten. Hamas blir holdt ansvarlig for alle angrepene som kommer fra området, understreket han. – De samme menneskene som prøver å lokke oss til kraftige angrep på Gaza, vil være de samme som kritiserer oss dersom vi blir innblandet der, sier han om terroristene på kyststripen.



Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise