– Våpenhvileløfter må følges opp på bakken

Terrorgruppene på Gaza-stripen fortsetter å erklære våpenhviler, uten å stanse rakettangrepene mot Sør-Israel.

Forsvarsminister Ehud Barak sier mandag til Israel Radio at IAF ikke vil bry seg om slike “tomme” våpenhvileerklæringer så lenge det ikke fører til en stans i terrorvirksomheten. Hamas blir holdt ansvarlig for alle angrepene som kommer fra området, understreket han. – De samme menneskene som prøver å lokke oss til kraftige angrep på Gaza, vil være de samme som kritiserer oss dersom vi blir innblandet der, sier han om terroristene på kyststripen.

Forrige artikkel39 raketter og granater, én israeler drept
Neste artikkelPA avviser press, vil inn i UNESCO
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no