IDF rammet terrorcelle, to raketter fra Gaza

Israelske luftstyrker rammet lørdag en terrorcelle som gjorde de siste forberedelser på å avfyre raketter inn i Israel. Et medlem av Islamsk Jihad skal ha blitt drept i angrepet øst for Khan Younis, og tre skadet.

Natt til søndag ble Israel angrepet med to raketter som slo ned i åpne områder i Ashkelon-området. Fredag ble Israel også angrepet med en rakett som slo ned i Hof Ashkelon-regionen. Torsdag åpnet palestinske terrorister ild mot IDF-ingeniører som arbeidet på sikkerhetsgjerdet mot Gaza-stripen. To væpnede palestinere ble drept i skuddvekslingen som fulgte.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise