IDF rammet terrorcelle, to raketter fra Gaza

Israelske luftstyrker rammet lørdag en terrorcelle som gjorde de siste forberedelser på å avfyre raketter inn i Israel. Et medlem av Islamsk Jihad skal ha blitt drept i angrepet øst for Khan Younis, og tre skadet.

Natt til søndag ble Israel angrepet med to raketter som slo ned i åpne områder i Ashkelon-området. Fredag ble Israel også angrepet med en rakett som slo ned i Hof Ashkelon-regionen. Torsdag åpnet palestinske terrorister ild mot IDF-ingeniører som arbeidet på sikkerhetsgjerdet mot Gaza-stripen. To væpnede palestinere ble drept i skuddvekslingen som fulgte.

Forrige artikkelIkke-fly sone over Irak kan forsvinne
Neste artikkel– Parchin er senter for atomprogrammet
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.