Kassam-rakett mot Israel tirsdag

En Kassam-rakett fra Gaza-stripen slo ned i Sha'ar Hanegev-området tirsdag.

Det ble ikke meldt om skader på personer eller eiendom etter eksplosjonen. Natt til onsdag svarte IDF med å bombe et senter for terroraktivitet sør på Gaza-stripen. Mandag ettermiddag åpnet en IDF avdeling ild mot en palestinsk terrorcelle som utplasserte eksplosiver langs grensegjerdet. Tre palestinerne skal ha blitt skadet, i følge nyhetsbyrået Ma’an.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise