Gantz: – IDF vil bli tvunget til å handle dersom rakettangrep fortsetter

- De israelske forsvarsstyrkene vil bli tvunget til å sette i gang en offensiv dersom rakettangrepene fra Gaza-stripen mot Sør-Israel vedvarer, sa forsvarssjef Benny Gantz til Knessets utenriks- og forsvarskomité tirsdag.
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

– I en ny runde med kamphandlinger “vil vi måtte korte ned varigheten så mye som mulig”, understreket Gantz. Generalløytnanten kom også med nye opplysninger angående IDFs luftaksjon på Gaza-stripen mandag. IDF rammet en gruppe terrorister fra Islamsk Jihad som var i ferd med å eksprimentere med langtrekkende raketter. – Aksjonen skadet og forsinket utviklingen av Islamsk Jihads rakettproduksjon, sa Gantz. På grensen mellom Israel og Egypt i Sinai har IDFs rolle endret seg fra å håndtere infiltrasjon av flyktninger og smuglere til å ha beredskap mot terror, fortalte forsvarssjefen.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise