Gantz: – IDF vil bli tvunget til å handle dersom rakettangrep fortsetter

– De israelske forsvarsstyrkene vil bli tvunget til å sette i gang en offensiv dersom rakettangrepene fra Gaza-stripen mot Sør-Israel vedvarer, sa forsvarssjef Benny Gantz til Knessets utenriks- og forsvarskomité tirsdag.

– I en ny runde med kamphandlinger “vil vi måtte korte ned varigheten så mye som mulig”, understreket Gantz. Generalløytnanten kom også med nye opplysninger angående IDFs luftaksjon på Gaza-stripen mandag. IDF rammet en gruppe terrorister fra Islamsk Jihad som var i ferd med å eksprimentere med langtrekkende raketter. – Aksjonen skadet og forsinket utviklingen av Islamsk Jihads rakettproduksjon, sa Gantz. På grensen mellom Israel og Egypt i Sinai har IDFs rolle endret seg fra å håndtere infiltrasjon av flyktninger og smuglere til å ha beredskap mot terror, fortalte forsvarssjefen.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise