Indisk politi har arrestert mistenkt journalist

Mannen er mistenkt for å være involvert i terrorangrepet som skadet kona til en israelsk diplomat i India i februar.

Bilen til den israelske ambassaden i New Dehli, rett etter at den ble utsatt for et terrorangrep i februar. (Foto: Joji Philip Thomas, via Twitter)
Bilen til den israelske ambassaden i New Dehli, rett etter at den ble utsatt for et terrorangrep i februar. (Foto: Joji Philip Thomas, via Twitter)

Onsdag opplyste indisk politi i New Dehli at de har arrestert en indisk journalist i forbindelse med bombeangrepet mot et israelsk diplomatisk kjøretøy i byen februar. Kona til en israelsk diplomat ble drept i et angrep Israel anklager Iran for å stå bak.

Journalist Syed Mohammed Kazmi skal være den som festet bomben under bilen, opplyser The Times of Israel.

Samme dag som angrepet i New Dehli, ble en bombe oppdaget på et israelsk diplomatkjøretøy i Georgia. Også dette tror Israel at Iran stod bak.

Forrige artikkelStadig flere ultraortodokse i arbeidslivet
Neste artikkelLavere skatter i Israel
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -