Indisk politi har arrestert mistenkt journalist

Mannen er mistenkt for å være involvert i terrorangrepet som skadet kona til en israelsk diplomat i India i februar.
Bilen til den israelske ambassaden i New Dehli, rett etter at den ble utsatt for et terrorangrep i februar. (Foto: Joji Philip Thomas, via Twitter)
Bilen til den israelske ambassaden i New Dehli, rett etter at den ble utsatt for et terrorangrep i februar. (Foto: Joji Philip Thomas, via Twitter)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Onsdag opplyste indisk politi i New Dehli at de har arrestert en indisk journalist i forbindelse med bombeangrepet mot et israelsk diplomatisk kjøretøy i byen februar. Kona til en israelsk diplomat ble drept i et angrep Israel anklager Iran for å stå bak.

Journalist Syed Mohammed Kazmi skal være den som festet bomben under bilen, opplyser The Times of Israel.

Samme dag som angrepet i New Dehli, ble en bombe oppdaget på et israelsk diplomatkjøretøy i Georgia. Også dette tror Israel at Iran stod bak.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise