Ny avskrekkingstaktikk ved angrep mot Israel

IDF kommer til å svare med samme mynt, dersom israelske interesser og mål blir angrepet i inn- eller utland, advarer forsvarssjef Benny Gantz.
Forsvarssjef Benny Gantz (nr. to f.v.) advarer Israels fiender om at angrep mot israelske mål, vil bli møtt med motsvar. (Foto: IDF)
Forsvarssjef Benny Gantz (nr. to f.v.) advarer Israels fiender om at angrep mot israelske mål, vil bli møtt med motsvar. (Foto: IDF)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Forsvarssjef Benny Gantz avslører at enhver som skyter fra Gaza eller Sinai kommer til å bli møtt med et angrep mot Hamas. Skyting fra Libanon kommer til å resultere i angrep mot Hizbollah og angrep utenlands av iranske agenter kommer til å resultere i et israelsk svar mot dem.

Kommentaren kommer etter angrepet mot Eilat. Enhver skyting mot Sør-Israel kommer til å bli møtt med et angrep mot Hamas, uansett hvilken gruppering som står bak skytingen. Ved en konferanse på Gelilot militærbase drøftet Gantz de mange farene Israel står overfor.

– IDF er Israels skjerpede sverd og beskytter, sa han ifølge Yedioth Aharonoth.

– Vi kan beskytte liv
Han drøftet også rakettangrepet mot Eilat natt til torsdag. Rundt tre raketter ble skutt fra Sinai. En av dem eksploderte nær boligbygg. De to andre rakettene har ennå ikke blitt funnet. Egyptiske myndigheter benekter at rakettene ble skutt fra Sinai.

Gantz kommentererte også den siste runden med skyting mellom Gaza og Israel. Nok en gang viste Israel at landet kan forsvare sine innbyggere, sa han.

– Etter å ha stoppet et dødelig terrorangrep, måtte vi holde ut angrep fra Gaza-stripen som Hamas var ansvarlig for. Vi handlet med bestemthet og påførte alvorlige skader på terrororganisasjonen. Vi beviste nok en gang at vi kan beskytte livene til israelske innbyggere og slå tilbake mot de som skader oss med makt, sa Gantz.

– Vi kjenner til kilden til disse angrepene og de som står bak dem må vite at Israels lange arm til slutt kommer til å nå enhver som forsøker å skade israelske innbyggere og det jødiske folket, enten det er i Gaza, Libanon eller andre steder, sa Gantz i referense til terrorangrepene som skjedde nylig i India,Thailand og Georgia.

Stabssjefen advarte om at “enhver som ønsker å prøve oss, hjemme eller utenlands, kommer til å finne en sofistikert hær som er klar til å beskytte Israel og slå ned hennes fiender”.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise