Mann knivstukket i Jerusalem

Mannen ble lettere skadet i angrepet. Politiet har arrestert to arabiske mistenkte.
Illustrasjon: flickr.com
Illustrasjon: flickr.com
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

En ultra-ortodoks mann i tyveårene ble knivstukket på en bensinstasjon i Sheikh Jarrah-nabolaget, nær Simon den rettferdiges grav i Jerusalem natt til fredag. Mannen ble stukket med kniv to ganger og ble lettere skadet i mageområdet. Han ble fraktet til Hadassa-sykehuset på Scopus-fjellet med ambulanse.

En politikilde forteller at saken blir etterforsket, og at det ser ut som om det ligger et nasjonalistisk motiv bak.

To mistenkte arrestert
Etter å gjennomsøkt området arresterte grensepolitiet to arabiske mistenkte, fortalte polititalsmann Micky Rosenfeld til Jerusalem Post.

Lokale innbyggere i området begynte å protestere da arrestasjonene ble utført. De kastet stein på politiet. En Hatzalah-ambulanse ble lettere skadet i opprøret.

– Vi fant en person som hadde blitt knivstukket i magen og låret. Han var ved bevissthet. Vi gav ham førstehjelp og han ble så fraktet til sykehuset, forteller en førstehjelpsmedarbeider til Yedioth Aharonoth.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise