Home Europa – Opplever 10.000 cyberangrep i minuttet

– Opplever 10.000 cyberangrep i minuttet

Hvert eneste minutt blir det registrert 10.000 tilfeller av “cyberangrep” i Israel, ifølge Interpols president Khoo Boon Hui.

Israels politisjef, Yohanan Danino, overvar Interpol-konferansen i Tel Aviv tirsdag. (Foto: Wikipedia)
Israels politisjef, Yohanan Danino, overvar Interpol-konferansen i Tel Aviv tirsdag. (Foto: Wikipedia)

Tirsdag ble den internasjonale politiorganisasjonen Interpol sin årlige europeiske konferanse innledet i Tel Aviv. Under sin tale fortalte organisasjonspresident Khoo Boon Hui at Israel blir utsatt for over 10.000 cyberangrep i minuttet.

Ny teknologi blir stadig tatt i bruk av mennesker og terrorister som ikke ønsker Israel og Vesten godt. Over 80 prosent av lovbruddene på nettet begås av kriminelle organisasjoner, opplyste Khoo.

Må stå sammen
Israels politisjef Yohanan Danino fortalte at internasjonalt samarbeid, særlig med europeiske land, er svært viktig for Israel. I disse land ser man de samme mønster i kriminaliteten som i Israel. Dessuten listet han opp eksempler på lovbrudd der de skyldige rømmer til utlandet, eller der ugjerningene skjer i flere land samtidig.

– Sammen vil vi finne lovlige måter å overvinne de ufordringene og stille folk for retten, sa han.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

0

Your Cart