al-Qaida-leder på Gaza drept av IAF

En terrorcelle på Gaza-stripen som var i ferd med å planlegge et angrep på Israe, ble angrepet av IAF-jagerfly søndag morgen.

al-Qaidas logo (Foto: Wikipedia)
al-Qaidas logo (Foto: Wikipedia)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.


Én palestiner ble drept og én annen såret i angrepet. Den israelske aksjonen var et resultat av at det tidligere samme dag ble avfyrt to raketter mot Sør-Israel. Lørdag gjennomførte IDF og Shin Bet en fellesoperasjon, som førte til at to palestinske terrorplanleggere ble drept mens de kjørte motorsykkel. Én palestiner tilknyttet Global Jihad skal ha blitt såret.

Ifølge Shin Bet var en av de drepte i lørdagens angrep Hisham Saedi, grunnleggeren av “Shura-rådet til Jerusalems kriger”. Terrorgruppen skal være tilknyttet al-Qaida. De to drepte er de palestinerne på Gaza-stripen med tettest bånd til den verdensomspennende terrorbevegelsen, skriver Israel Hayom.

Forrige artikkelKahlon tar en pause fra politikken
Neste artikkelNasjonalforsamlingen oppløste seg selv
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no