al-Qaida-leder på Gaza drept av IAF

En terrorcelle på Gaza-stripen som var i ferd med å planlegge et angrep på Israe, ble angrepet av IAF-jagerfly søndag morgen.

al-Qaidas logo (Foto: Wikipedia)
al-Qaidas logo (Foto: Wikipedia)

Én palestiner ble drept og én annen såret i angrepet. Den israelske aksjonen var et resultat av at det tidligere samme dag ble avfyrt to raketter mot Sør-Israel. Lørdag gjennomførte IDF og Shin Bet en fellesoperasjon, som førte til at to palestinske terrorplanleggere ble drept mens de kjørte motorsykkel. Én palestiner tilknyttet Global Jihad skal ha blitt såret.

Ifølge Shin Bet var en av de drepte i lørdagens angrep Hisham Saedi, grunnleggeren av “Shura-rådet til Jerusalems kriger”. Terrorgruppen skal være tilknyttet al-Qaida. De to drepte er de palestinerne på Gaza-stripen med tettest bånd til den verdensomspennende terrorbevegelsen, skriver Israel Hayom.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise