IDF-offiser skadet av veibombe

En israelsk offiser fikk kritiske skader da en veibombe gikk av ved grensegjerdet i nærheten av kibbutz Kiffusim tirsdag morgen. Statsminister Benjamin Netanyahu hinter om at Iran står bak.

(Illustrasjonsfoto: IDF, flickr.com)
(Illustrasjonsfoto: IDF, flickr.com)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.


Offiseren er fløyet til sykehus for undersøkelser, mens IDF gjennomsøker området for å finne ut hvem som plasserte ut bomben like ved grensegjerdet. Gazas innbyggere har blitt beordret til å holde avstand fra stedet, ettersom IDF frykter at etterangrep med raketter kan finne sted, rapporterer Yedioth Aharonoth.

Mandag ble fem raketter avfyrt mot Sør-Israel, deriblant Eshkol-regionen. Ingen kom til skade i terrorangrepene, heller ingen bygninger eller infrastruktur. I etterkant ble to palestinske terrorister drept og tre skadet i to ulike luftangrep på Gaza-stripen, hvor av den ene av de drepte var innblandet i rakettangrepet tidligere på dagen.

Statsminister Benjamin Netanyahu lover et “veldig tøft svar” på angrepet, melder Jerusalem Post.

– Iran støttet Hizbollah i terrorangrepet i Bulgaria, og Iran støtter terrorangrep mot oss i Gaza nå, sa Netanyahu under et møte med Bulgarias president Rosen Plevneliev tirsdag.

Forrige artikkelKahlon avviser at han ikke tror på valgseier
Neste artikkelNorge fører krig slik som Israel II
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no