Grad-rakett traff bygning i Netivot

Etter over hundre rakettangrep mot Israel i helgen, fortsetter rakettangrepen mandag morgen. To raketter på vei mot storbyen Ashkelon er stanset av Iron Dome. I Netivot får 20 personer behandling for sjokkskader etter Grad-raketten som gjorde skade på en bygning.
En Grad-rakett fra Gaza-stripen slo ned i denne bygningen i Netivot på morgenen mandag 12. november 2012. (Foto: IDF)
En Grad-rakett fra Gaza-stripen slo ned i denne bygningen i Netivot på morgenen mandag 12. november 2012. (Foto: IDF)

Søndag kveld kom det melding om at egyptisk etterretning prøvde å forhandle frem en våpenhvile mellom Hamas og Israel. Terrorgruppen Islamsk Jihad varslet sent søndag kveld at de ville holde seg til en våpenhvile, men dette løftet kom ikke til å vare lenge.

– Jeg har ikke noe tro på at våpenhvilen holder , sa Israels strategiminister Moshe Ya’alon i intervju med Hærens Radio mandag morgen. Mens intervjuet ennå pågikk slo Grad-raketten ned i en bygning i Netivot, melder Jerusalem Post.

I løpet av natten rammet israelske luftstyrker tre mål på Gaza-stripen, en underjordisk tunnel benyttet til terrorformål, et våpenlager og et avfyringssted for raketter.

– Dersom vi blir tvunget til å gå inn på Gaza-stripen for å gi Hamas en [alvorlig] smell og gjenopprette sikkerhet til alle Israels innbyggere, da vil vi ikke nøle med å gjøre det, sa forsvarsminister Ehud Barak søndag.

 

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise