Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

– Forundrer meg hvordan livet går videre

Skjermdump fra bt.no
Skjermdump fra bt.no
26 år gamle Kaia Tetlie skriver dagbok fra Tel Aviv for bt.no. Hun er forundret over hvordan israelerne takler situasjonen de befinner seg i.

– Det føles ganske merkelig å være til stede i Israel og følge det som skjer herfra. Det er ikke lengre bare overskrifter i avisene, det er hverdagen, skriver Tetlie i sitt innlegg fra 17. november.

Også den israelske «terrorhverdagen» har nemlig innhentet henne. Da hun lørdag skulle bli intervjuet av TV2 om hvordan det var å bo i Tel Aviv nå, gikk plutselig rakettsirenene av.

 

Tilintetgjort av Iron Dome
Tetlie beskriver hvordan de løp for å komme seg i sikkerhet, mens de kunne se at Iron Dome-systemet tilintetgjorde Hamas-raketten i luften. Da fikk hun også oppleve hvordan israelere på et merkelig vis har vendt seg til å leve med den nesten konstante trusselen de lever under.

– Noe av det som forundrer meg mest er hvor dagligdags folk tar ting. Få minutter etter at raketten eksploderte på himmelen, var folk tilbake på kafé-bordene sine, tilbake og spilte badminton ved strandkanten og tilbake og svømte i havet, forklarer 26-åringen.

 


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart