Treåring kritisk skadet etter steinkasting

Fordi det ble kastet stein mot bilen deres, kolliderte en israelsk kvinne og hennes tre døtre med en lastebil på Vestbredden. Tre år gamle Adele fikk alvorlige skader.
Adva Biton og hennes fire døtre (Foto: Privat)
Adva Biton og hennes fire døtre (Foto: Privat)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Alle de fire ble skadet i ulykken, både mor Adva Biton (40 år), hennes tre døtre Avigail (4), Na’ama (5) og Adele (3). Treårige Adele ble alvorlig skadet, mens resten av familien pådro seg moderate skader.

Det palestinske angrepet med steinkasting fant sted på Route 5 mellom bosetningen Ariel og Tel Aviv. Både en lastebil og personbilen til Biton-familien kom ut av sine kjørebaner da steinene haglet mot dem. Kjøretøyene krasjet inn i siden på hverandre. Lastebilsjåføren pådro seg lettere skader. Det samme gjorde en bussjåfør som også ble rammet av steiner på samme sted.

Familien Biton var på vei hjem etter et besøk hos sin bestemor. Eldstedatter Moriya (8) ble ikke med på turen, ettersom hun besøkte en venninne. Noen timer etter ulykken pådro en mann og hans ti år gamle sønn seg lettere skader, etter å ha blitt steinet på samme sted. Politiet leter nå etter gjerningsmennene, melder Yedioth Aharonoth.

Israelske bosettere samlet til protest på angrepsstedet torsdag kveld. (Foto: Koby Shayo)
Israelske bosettere samlet til protest på angrepsstedet torsdag kveld. (Foto: Koby Shayo)

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise