To raketter rammet Eskhol-regionen

Israels forsvarsminister Moshe Ya'alon lover å svare på de sporadiske rakettangrepene mot Israel de siste par dagene. (Foto: Wikipedia)
Israels forsvarsminister Moshe Ya'alon lover å svare på de sporadiske rakettangrepene mot Israel de siste par dagene. (Foto: Wikipedia)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Klokken 23:00 lokal tid skal rakettene fra Gaza-stripen ha blitt avfyrt mot Eshkol-regionen, som ligger tett opp mot grensen. Ingen ble skadet i det palestinske terrorangrepet, melder Yedioth Aharonoth.

Angrepene inntraff rundt et døgn etter at Eilat ble rammet av raketter fra Sinai. Heller ikke her ble noen såret.

– Hizbollah og Hamas har tusenvis av ulike raketter og granater, som de vil fyre av på våre byer og innbyggere dersom de får beskjed om det. […] Vi vil ikke tolerere slike hendelser og vil svare, sa forsvarsminister Moshe Ya’alon torsdag morgen.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag