To raketter rammet Eskhol-regionen

Sent torsdag kveld traff to terrorraketter fra Gaza-stripen åpne områder i Israels Eshkol-region. Forsvarsminister Moshe Ya'alon lover å svare militært.
Israels forsvarsminister Moshe Ya'alon lover å svare på de sporadiske rakettangrepene mot Israel de siste par dagene. (Foto: Wikipedia)
Israels forsvarsminister Moshe Ya'alon lover å svare på de sporadiske rakettangrepene mot Israel de siste par dagene. (Foto: Wikipedia)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Klokken 23:00 lokal tid skal rakettene fra Gaza-stripen ha blitt avfyrt mot Eshkol-regionen, som ligger tett opp mot grensen. Ingen ble skadet i det palestinske terrorangrepet, melder Yedioth Aharonoth.

Angrepene inntraff rundt et døgn etter at Eilat ble rammet av raketter fra Sinai. Heller ikke her ble noen såret.

– Hizbollah og Hamas har tusenvis av ulike raketter og granater, som de vil fyre av på våre byer og innbyggere dersom de får beskjed om det. […] Vi vil ikke tolerere slike hendelser og vil svare, sa forsvarsminister Moshe Ya’alon torsdag morgen.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise