IAF drepte toppterrorist på Gaza-stripen

Terroristen som stod bak rakettangrepet mot Eilat tidligere i måneden ble tirsdag drept av et IAF-fly nord på Gaza-stripen.

Foto: Skjermdump fra Timesofisrael.com
Foto: Skjermdump fra Timesofisrael.com
MIFF trenger flere medlemmer for å bekjempe Israelhat og jødehat. Klikk her og bli medlem gratis ut året.

For første gang siden Operasjon Forsvarssøyle i november 2012 har israelske luftstyrker drept en terrorist på Gaza-stripen. En salafist ved navn Hitham Mashal, som tilhører terrorgruppen Global Jihad, ble truffet av raketten fra et IAF-fly da han kjørte på sin motorsykkel nord på kyststripen, i nærheten av en treningsleir for Hamas.

Mashal var hjernen bak rakettangrepene som rammet den sørlige israelske byen Eilat tidligere denne måneden. Han har også stått bak andre rakettangrep mot Vest-Negev. Mashal var en 24 år gammel bombeekspert, informerer Yedioth Aharonoth.

Søndag advarte statsminister Benjamin Netanyahu at Israels svar på terrorangrepet ville bli massivt. Han forklarte at de ansvarlige “forlot Gaza og brukte Sinai som base for å angripe en israelsk by. Dette er uakseptabelt. Vi vil la dem betale en pris for dette. Det har vært vår konsekvente politikk de siste fire årene og vil benyttes også her.”

Forrige artikkelSaudi Arabia med kampanje mot vold i hjemmet
Neste artikkel– Rabbinatet trenger endringer
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -