IAF drepte toppterrorist på Gaza-stripen

Foto: Skjermdump fra Timesofisrael.com
Foto: Skjermdump fra Timesofisrael.com

For første gang siden Operasjon Forsvarssøyle i november 2012 har israelske luftstyrker drept en terrorist på Gaza-stripen. En salafist ved navn Hitham Mashal, som tilhører terrorgruppen Global Jihad, ble truffet av raketten fra et IAF-fly da han kjørte på sin motorsykkel nord på kyststripen, i nærheten av en treningsleir for Hamas.

Mashal var hjernen bak rakettangrepene som rammet den sørlige israelske byen Eilat tidligere denne måneden. Han har også stått bak andre rakettangrep mot Vest-Negev. Mashal var en 24 år gammel bombeekspert, informerer Yedioth Aharonoth.

Søndag advarte statsminister Benjamin Netanyahu at Israels svar på terrorangrepet ville bli massivt. Han forklarte at de ansvarlige “forlot Gaza og brukte Sinai som base for å angripe en israelsk by. Dette er uakseptabelt. Vi vil la dem betale en pris for dette. Det har vært vår konsekvente politikk de siste fire årene og vil benyttes også her.”Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag