Iron Dome reddet Eilat fra rakett

For første gang har Iron Dome tilintetgjort en rakett, som Sinai-terrorister rettet mot den sørlige turistbyen Eilat.
Iron Dome-batteri nær Sderot (Illustrasjon: natanflayer, flickr.com)
Iron Dome-batteri nær Sderot (Illustrasjon: natanflayer, flickr.com)

Terrorgruppen Ansar Bayt al-Maqdis hevder de avfyrte raketten som svar på et israelsk rakettangrep for få dager siden, der fire av deres medlemmer ble drept av et israelsk dronefly. De fire terroristene planla selv et rakettangrep mot Israel.

– Dette er en respons mot den siste kriminelle handlingen fra jødene, som brukte en drone for å drepe fire av våre menn på Sinai.

Israelske kilder har bekreftet at IDF gjennomførte et angrep på egyptisk territorium, noe Egypt selv benekter, rapporterer Jerusalem Post med informasjon fra flere medier.

Det er første gang i Iron Dome-batterienes korte operative historie, at systemet har tilintetgjort raketter fra Sinai-halvøya rettet mot Eilat.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise