PFLP-GC lover hevn etter IAF-aksjon

Etter IAF gikk til aksjon mot PFLP-GC sitt hovedkvarter utenfor Beirut, lover terrorgruppen hevn.

Logoen til PFLP-GC (Foto: Wikimedia Commons)
Logoen til PFLP-GC (Foto: Wikimedia Commons)

Etter at Israel svarte på torsdagens rakettangrep fra Sør-Libanon, med å bombe hovedkvarteret til Popular Front for the Liberation of Palestine-General Command (PFLP-GC), har terrorgruppen lovet hevn.

En talsmann sier at “zionistfienden tvinger oss til å svare militæret. Det vil komme på rett tidspunkt, på rett sted”.

Terrorgruppen har et tett samarbeid med libanesiske Hizbollah og Syrias omstridte president Bashar Assad. Men angrepet mot Nord-Israel skal ifølge IDF ha blitt utført av sunni-terrorister med tilknytning til Al-Qaida, som kan ha forsøkt å dra Israel inn i krig med de shiamuslimske terrorgruppene i Libanon.

Forrige artikkel– Uten blod vil vi ikke få Palestina tilbake
Neste artikkelForholdet mellom Israel, Kina og USA
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no