Islamsk Jihad truer israelere på hebraisk

- Vi inviterer dere til å forlate vårt land og finne deres eget, sier en talsmann for Islamsk Jihad til israelere på et nytt YouTube-klipp.
Skjermdump fra YouTube-klippet hvor Islamsk Jihad truer israelere på hebraisk.
Skjermdump fra YouTube-klippet hvor Islamsk Jihad truer israelere på hebraisk.

Terrorgruppen Islamsk Jihad har i dag publisert en video på YouTube hvor de truer israelere på hebraisk. Terroristen som leser meldingen skal visstnok sitte under en avfyringsrampe med raketter siktet inn mot Israel.

– Til den feige zionistiske hæren, vi i Quds-brigaden [de væpnede styrkene til Islamsk Jihad] er klar til deres invasjon. Dersom dere kommer, har dere ikke noe valg- dere er døde, leser mannen med dårlig hebraisk uttale.

– Til det israelske folk – ikke legg deres liv i hendene som gisler for deres ledere. Vi inviterer dere til å forlate vårt land og finne deres eget, sier jihadisten, ifølge det israelske nyhetsbyrået Tazpit.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zVOR5OJVmRA[/youtube]

 

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise