Skyting mot israelske soldater ved grensen til Egypt

Grenseområdet mellom Israel og Egypt på Sinai-halvøya. (Illustrasjonsfoto: Wikimedia Commons)
Grenseområdet mellom Israel og Egypt på Sinai-halvøya. (Illustrasjonsfoto: Wikimedia Commons)

De israelske soldatenes jeep ble rammet av skudd fra egyptisk side av grensen. Det er ukjent hvem som sto bak skytingen, som inntraff samtidig som israelske tropper stanset et smuglingsforsøk. Frontruten på kjøretøyet ble truffet og knust, og en soldat pådro seg kuttskader fra glassbitene. En militær ekspert uttaler til Walla News at patruljekjøretøyet mest sannsynlig ble truffet av streifskudd og ikke av målrettet beskytning.

Israel har bygget et 230 km langt gjerde langs grensen mot Egypt for å hindre ulovlige innvandrere og smuglere på Sinai-halvøyen i å ta seg inn i landet. De lovløse tilstandene på Sinai-halvøyen medfører jevnlig at grenseområdet mot Israel rammes av voldsbruk.

Dette melder Times of Israel.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag