Tre raketter fra Gaza torsdag kveld

Illustrasjonsfoto: Marsmet543 / Flickr.com.
Illustrasjonsfoto: Marsmet543 / Flickr.com.

De tre rakettene falt ned på et åpent område i nærheten av grensegjerdet mot Gaza, og forårsaket ikke skader på mennesker eller eiendom, melder Ynetnews.com.

Det israelske luftvåpenet responderte ved å angripe fem mål på Gaza-stripen natt til fredag. IDF melder at samtlige mål ble truffet, og det er ikke meldt om personskader fra palestinsk side. Målene for luftangrepet var rakettoppskytningsbaser og militærbaser tilhørende Hamas.

Før torsdagens angrep hadde det vært stille fra Gaza-stripen i tre uker, etter masseoppskytningen av over 70 raketter 12. mars. Det var Islamsk Jihad som stod bak disse angrepene.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag